Crew

 

Sejlbåden S/Y Karma på langtur.

Drømmer du om en ferie i en til to måneder på en sejlbåd med delfiner springende ved stævnen på en halvvind, så kan livet være sådan. Men det er kun en del af hverdagen. Det kan være krævende at være ombord, hvor alle er afhængige af hinanden, og har et fælles ansvar for driften og stemningen.

 

Selvom Karma er en større båd vil du opleve, at privatlivet kan være begrænset. Du skal have lysten til at være sammen med andre mennesker på få kvadratmeter i længere tid af gangen, samt være villig til at tage del i arbejdet ombord.

Man kommer tæt ind på hinanden og det er meget vigtigt at afstemme forventninger. Alle har et ansvar for at melde ud, hvis forventningerne ikke stemmer overens.

Vi er ikke et rejseselskab der arrangerer chartertur eller badeferie, der er masser at af ting, der skal ordnes – både når vi sejler, og når vi er i land. Der skal sejles, laves mad, vaskes op, gøres rent, ordnes sejl, vedligeholdes mm, og det er alle ombord sammen om. Madlavning, rengøring og proviantering er en naturlig del af hverdagen for alle ombord, det er vigtigt at være klar over inden man melder sig som gast.

 

Når vi sejler er vi afhængige af vejret, og planer kan derfor hurtigt ændre sig undervejs.

 

Alligevel er der ingen bedre måde at rejse på. Har du drømmen om at komme ud hvor man ikke kan se land, nyde nattevagten med stjerneklar nat, spændende oplevelser, besøge øer på en anden måde, fremmede kulturer, ture ind i landet er det måske det rigtige for dig.

 

Som gast får du din egen køje med plads til dine ting i skab eller hylde.

 

Vi søger 2 gaster til turen gennem Panama-kanalen til Marquesas-øerne i Fransk Polynesien, evt. via Galapagos-øerne.

Ruten over Stillehavet er på 3000-3600 SM., afhængig af hvilken rute der vælges. Derfor stiller vi lidt flere krav, for at være gast på Karma på denne tur:

 

  • Det er det et krav, at du har sejl-erfaring.

Med sejl-erfaring menes i praksis at du har sejlet i flere år. Det kan være som gast til aften-kap, eller måske på din egen båd.

  • Du har styr på din søsyge. Hvis du ved, at du nogle gange bliver søsyg, skal du medbringe - og bruge - effektive medikamenter mod søsyge.
  • Du skal være sund og rask, og kunne bevæge dig sikkert rundt på skibet i al slags vejr.
  • Du skal være tryg ved at sejle om natten, og kunne tage en del af en nattevagt alene.
  • Du kan gå på fordækket, med sikkerhedsline, og bjærge sejl o.lign. Også om natten, og også i dårligt vejr.

 

Alt det gør du med et smil, og du hjælper også gerne de andre med det.

 

Send en mail til bent_jyllinge@yahoo.dk eller sykarma@sykarma.dk. Skriv lidt om dig selv, din sejl-erfaring og hvorfor du gerne vil med.

Afvent svar. Hvis der går for lang tid, kan du sende en sms på +45 53 53 68 25.